P4C Uygulayıcı Eğitimi / Dr. Nazmiye ÇELEBİ KUKEY

Okul öncesi ve Anaokulu öğretmenleri, Sınıf öğretmenleri ve tüm branş öğretmenlerine yönelik etkili, çağdaş eğitim yöntemleri ile P4C uygulayıcı eğitimi için FELSEFECİLER DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ ile irtibata geçebilirsiniz.

NAZMİYE ÇELEBİ KÜKEY KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi. Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde yüksek lisans ve doktora programlarını tamamladı. Yüksek lisans tezinde Magnet ve Charter Okullarını, Doktora tezinde Türk Milli Eğitim Sistemi Temel İlkelerini inceledi.

Çeşitli liselerde felsefe, sosyoloji, psikoloji ve mantık derslerine girdi. Ayrıca dershane öğretmenliği, okul öncesi eğitimi öğretmenliği ve yöneticiliği, müzelerde sanat eğitmenliği ve eğitim koordinatörlüğü yaptı. Eğitim fakültesinde Öğretim İlke ve Yöntemleri, İnsan ve Kültür dersleri verdi.

Eğitim Teknolojileri, Düşünme Eğitimi, Sokratik Konuşma, Sanat Eğitmenliği, UbD (Understanding by Design), P4C (Çocuklar& Topluluklar İçin Felsefe), Etkili Öğretmenlik, Etkili İletişim Becerileri eğitimleri aldı. İstanbul Liseleri Felsefe Kulüpleri Platformunda danışman öğretmenlik yaptı.

Felsefeciler Derneği İstanbul Subesi kurucu üyesi ve Merkez Yönetim Kurulu üyesidir.