P4C Uygulayıcı Eğitimi / Dr. Nazmiye ÇELEBİ KÜKEY

Sevgili arkadaşlar!

Dünyada P4C kısaltmasıyla tanınan; “Çocuklar İçin Felsefe” pedagojisini öğrenmek ve deneyimlemek isteyenlere yönelik geliştirilen, eğitimde, aktif öğrenme, katılım ve pratiğini ön plana alan, katılımcıların pedagojiyi bizzat deneyimleyerek öğrenmesini hedefleyen ve pedagojinin teorik temellerinin aktarılacağı eğitim 18-22 Kasım 2019 tarihleri arasında Felsefeciler Derneğinde yapılacaktır. Bildiğiniz gibi MEB tarafından tartışmaya açılan taslak orta öğretim modelinde pek çok dersin atölye çalışması biçiminde yapılması öngörülmektedir. Planladığımız eğitim programının, gelecekte atölye çalışmaları biçiminde yapacağınız derslerin daha verimli ve amacına uygun yapılmasında sizlere kılavuzluk edeceğine inanıyoruz.

Eğitim, beş gün boyunca 14.00 – 19.00 saatleri arasında yapılacak olup eğitimin süresi 25 saattir. Ücreti ise 1000 TL+KDV’dir. Eğitim, P4C (Çocuklar İçin Felsefe) uygulayıcı eğitiminde özgün çalışmaları olan Dr. Nazmiye Çelebi Kükey tarafından verilecektir. Hocamız uygulayıcı eğitimlerinin sonuncusunu Felsefeciler derneği İstanbul şubesinde yapmış olup değişik illerde çalışmalarını sürdürmektedir. Eğitimin sonunda “Uygulayıcı Belgesi” verilecektir.

Katılımınızı bekliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

İrtibat kurulacak kişi: Hüseyin Sezer Tel:05056919070

Eğitim verilecek adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, No:12/172 Kat:7 Kızılay Çankaya/ANKARA