Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu Ortaöğretim Felsefe Dersi Taslak Programını değerlendirme metnimiz ve FELSEFECİLER DERNEĞİ ORTAÖĞRETİM FELSEFE DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMIMIZ

Felsefeciler Derneği 7. Olağan Genel Kurulu 22 Ekim 2016 tarihinde saat 13:00'te Dernek Merkezi'nde yapılacaktır.

2 haftada 1 yaptığımız söyleşilerimizin bu haftaki konuğu ODTÜ Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Halil TURAN: "Aydınlanma Felsefesinde Karşıt İktisadi Görüşler ve Temelleri"

2 haftada 1 yaptığımız söyleşilerimizin bu haftaki konuğu Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Senem KURTAR. Söyleşinin konusu Yeryüzü Bilmecesinde Kutsalın İzini Süren İki Yabancı:

Ankara Felsefe Günleri 5-6 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılıyor.

Felsefe Öğretmenleri Kongreleri

V. Felsefe Öğretmenleri Kongresi

V. Felsefe Öğretmenleri Kongresi 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde, İstanbul'da Şişli Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

IV. Felsefe öğretmenleri kongresi

IV. Felsefe Öğretmenleri Kongresi, 28 - 29 Mayıs günlerinde İzmir Fransız Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir. Program28

III. Felsefe öğretmenleri kongresi

III. Felsefe Öğretmenleri Kongresi, Felsefeciler Derneği’nin girişimiyle 22-23 Mayıs 2010 tarihlerinde Mersin'de toplanmıştır. Ülke çapında