FELSEFECİLER DERNEĞİ P4C EĞİTİMİ HAKKINDA

Felsefeciler Derneği, P4C UYGULAYICI ve GELİŞTİRME eğitimlerine pandemi döneminde online olarak devam etmektedir.  Derneğimizin düzenlediği eğitim ve belge “P4C uygulayıcılığı”na yöneliktir, “Eğitici Eğitimi” değildir. Katılımcılarımız eğitimci ya da felsefe ile ilgili alanlarda lisans eğitimi almış kişilerdir. Felsefeciler Derneği, alan dışından katılımcılara kısa süreli programlarla “P4C eğitmen eğitimi” belgesi verilmesini doğru bulmamaktadır.

Derneğimizden alınan “P4C uygulayıcı eğitim ve belgesi” ile “P4C eğitmen eğitimi” düzenleyenlerin programlarında ortaya çıkabilecek sorunların sorumluluğunu taşımadığımızı bildirmek isteriz. P4C alanında eğitimleri yetersiz kişilerin eğitici eğitimi verdiği örneklere tanık olunması nedeniyle böyle bir açıklama yapma gereği ve sorumluluğu duyulmuştur.

Felsefeciler Derneği Yönetim Kurulu